به گفته مدیر برنامهریزی تلفیقی شرکت ملی نفت ایران، آبگرفتگی برخی شهرهای استان خوزستان به دلیل بارندگی روزهای گذشته، تاثیری بر تولید نفت نداشته است و تولید ادامه دارد. به گزارش صدای نفتی، در چند روز گذشته افزایش بارندگیها در خوزستان موجب آبگرفتگی برخی شهرها از جمله اهواز، ماهشهر و سربندان شده است. این موضوع […]
به گفته مدیر برنامهریزی تلفیقی شرکت ملی نفت ایران، آبگرفتگی برخی شهرهای استان خوزستان به دلیل بارندگی روزهای گذشته، تاثیری بر تولید نفت نداشته است و تولید ادامه دارد.
به گزارش صدای نفتی، در چند روز گذشته افزایش بارندگیها در خوزستان موجب آبگرفتگی برخی شهرها از جمله اهواز، ماهشهر و سربندان شده است.
این موضوع علاوه بر مشکلاتی که برای اهالی این مناطق ایجاد کرده، میتواند بر تولید نفت نیز موثر باشد زیرا نزدیک به۷۰ درصد از نفت ایران از میادین نفتی خوزستان تولید میشود.
از همین رو تغییرات آب و هوایی در این استان بر جریان تولید نفت نیز اثر دارد.
اگرچه آبگرفتگی در شهرهای استان خوزستان ادامه دارد، اما بهگفته مدیر برنامهریزی تلفیقی شرکت ملی نفت ایران، تولید نفت از چاههای این منطقه بدون مشکل در جریان است.
«کریم زبیدی» امروز (یکشنبه) در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا با اشاره به اینکه آبگرفتگی فقط محدود به شهرهاست و به میادین نفتی آسیبی نزده است، گفت: بارندگیها بر تولید نفت تاثیری نداشته است.
وی با بیان اینکه آبگرفتگی در شهرهای ماهشهر، سربندان و اهواز بیش از سایر نقاط است، ادامهداد: با این حال چاههای نفت بدون مشکل هستند و نفت تولید میشود.
زبیدی همچنین از کمک وزارت نفت برای تخلیه آب از شهرهای دچار آبگرفتگی خبر داد.
به گزارش ایرنا، با فعالیت یک سامانه بارشی از تاریخ ششم تا دهم آذرماه امسال ۱۶ شهرستان خوزستان دچار آبگرفتگی شدند که شهرستانهای ماهشهر ،اهواز و رامهرمز شرایط بدتری نسبت به سایر مناطق داشتند.
ادارات و بانکهای اهواز، ماهشهر، رامهرمز و امیدیه در روزهای نهم و دهم آذرماه به دلیل آبگرفتگی معابر تعطیل شدند.
مردم شهر بندر امام(ره) از توابع شهرستان ماهشهر نسبت به آبگرفتگی این منطقه و آسیبی که به زندگی آنان وارد شد اعتراض کردند. همچنین دیروز شهردار بندر امام (ره) به دلیل حادثه آبگرفتگی شدید این شهر از سمت خود تعلیق شد.
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه متعلق به آوای مسجدسلیمان می باشد
طراحی و پشتیبانی: رایسام