پایگاه خبری صدای نفتی ،معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان با اشاره به پیشبینیهای بارندگی گفت: هر دستگاه متولی، باید سناریوی ماموریت خود برای مدیریت بارندگیهای پیش رو را بدترین حالت بداند؛ بنابراین تحت هیچ شرایطی هیچ مدیری حق خروج از منطقه را نخواهد داشت که این موضوع مکتوب هم اعلام شده بود. محمد خانچی […]
پایگاه خبری صدای نفتی ،معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان با اشاره به پیشبینیهای بارندگی گفت: هر دستگاه متولی، باید سناریوی ماموریت خود برای مدیریت بارندگیهای پیش رو را بدترین حالت بداند؛ بنابراین تحت هیچ شرایطی هیچ مدیری حق خروج از منطقه را نخواهد داشت که این موضوع مکتوب هم اعلام شده بود.
محمد خانچی در پایان نشست اضطراری شورای هماهنگی مدیریت بحران استان خوزستان که شامگاه سهشنبه (۷ دیماه) در خصوص فعالیت سامانه بارشی از روز چهارشنبه برگزار شد، اظهار کرد: اگر بارندگیها مدیریت نشوند مردم را به زحمت میاندازند بنابراین باید مدیریت به گونهای باشد که کمترین آسیب به کسی وارد شود و فردی به زحمت نیفتد و مردم احساس امنیت و آسایش داشته باشند.
، وی افزود: اگر کاری از دستمان بر نمیآید باید صادقانه بگوییم نمیتوانیم کار را انجام دهیم اما اگر صحبتی میشود، حرفها باید عملی شوند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان گفت: هر دستگاه متولی، باید سناریوی ماموریت خود برای مدیریت بارندگیهای پیش رو را بدترین حالت بداند؛ بنابراین تحت هیچ شرایطی هیچ مدیری حق خروج از منطقه را نخواهد داشت که این موضوع مکتوب هم اعلام شده بود.
خانچی با تاکید بر تشکیل اکیپهای عملیاتی و ستاد مدیریت بحران شهرستانها بیان کرد: در بارندگی قبلی مشکلات مشاهده شد و باید در این فرصت به صورت میدانی این مشکلات بررسی و رفع شوند. در بارندگی پیش رو تحت هیچ شرایطی نباید دچار مشکل شویم.
وی افزود: کندهکاریهای زیادی در اهواز و کارون وجود دارد که باید مجموعه آبفا و شهرداری نصب علائم هشداردهنده را در دستور کار قرار دهند. همچنین باید کلیه عوامل و دستگاهها در حالت آمادهباش باشند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان گفت: نیازها باید از هماکنون احصاء و تامین شوند و نباید با وقوع بارندگی قطعی برق یا مشکل سوخت رخ دهد.
وی بیان کرد: به روستاها نیز باید توجه جدی شود. این چه منطقی است که برخی بگویند عشایر به باران عادت دارند؟ هیچ کس نباید از این رحمت الهی اذیت شود.
خانچی با تاکید بر اطلاعرسانی لازم به عشایر، افزود: راهداری باید به صورت جدی پای کار باشد تا راهها بسته نشوند؛ هر کاری در این زمینه نیاز است از هماکنون انجام شود.
وی افزود: نمیشود با هر بارانی، اتفاقی رخ دهد؛ زیبنده مجموعه مهندسی و نخبههای خوزستان نیست که از استانهای دیگر این موضوعات بدیهی را در خوزستان حل کنند.
معاون امور عمرانی استانداری خوزستان بیان کرد: در سالهای گذشته در اجرای برخی پروژهها، مهندسی و مدیریت آب دیده نشده و جاده بدون کالورت ایجاد شده است در نتیجه توپوگرافی منطقه را به هم زدهایم که باید این موارد بررسی و در یک برنامه زمانبندی اصلاح شوند.
وی گفت: برخی از کانونهای ریزگرد به دلیل به هم زدن طبیعت منطقه در پی اجرای پروژه و منحرف یا مسدود کردن مسیر رودخانه ایجاد شدهاند. در ملاشیه یک کانال بزرگ بدون ورودی آب وجود دارد در حالی که برای سیلاب خوزستان طراحی شده اما فعال نشده است.
خانچی افزود: این موارد باید بررسی و اصلاح شوند تا از این ظرفیتها در اتفاقات خوبی از جمله احیای کشاورزی منطقه انجام شود.
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه متعلق به آوای مسجدسلیمان می باشد
طراحی و پشتیبانی: رایسام
سلام.از ابن این که معاون استاندار چنین تفکر و پیش بینی های دارد و به فکر مردم می باشد تشکر و قدر دانی خود را اعلام می دارم